Translate

вторник, 30 декември 2014 г.

Нова година / New Year

Здравейте преятели!
Пиша този пост и се надявам да не е последния за тази година, но все пак нищо не се знае...  Темата на последното ни предизвикателство в Just Inspirational Challenges е "Нова година / New Year". Спонсори са  "Zuri Vice President Jr"  и  "Melonheadz".  Аз избрах един много сладък печат, който се нарича Breena. Направих календар за новата 2015 год. за племенницата ми, която на 27.12. имаше имен ден. Както всяко предизвикателство и нашето си има награди, но за да разберете и да спечелите се включете. Чакам участията ви!
А аз ще го включа в предизвикателството на Хартиени вълшебства, защото за мен усмивката на любимите хора ме вдъхновява най-много и стопля душата ми в студените дни. За мен това е част от моята зимна приказка. Освен това крилцата на феята са доста блестящи и изцяло се вмествам в условията на предизвикателството. 



Ще го покажа тук:

неделя, 21 декември 2014 г.

Юбилей отново

Здравейте приятели!
В днешната публикация ще ви покажа поредния плик с картичка за юбилей. Едни семейни приятели, които са и големи почитатели на моите неща ми се обадиха да ми поръчат за тяхна позната картичка с плик. Обясниха ми какъв е подарък и някои елементи да напасна картичката. Казаха ми още, че мечтае да отиде да види Париж и е голям любител на кафето. Това ми беше предостатъчно. Ето резултата:




Чао за сега

http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/12/248.html
http://diesruschallenge.blogspot.com/2014/12/challenge-16-anything-goes.html
http://thesistersofcraft.blogspot.co.uk/2014/12/sisters-of-craft-dec-anything-goes.html
http://kraftinkimmiestamps.blogspot.com/2014/12/challenge-261-sing-me-song-danni.html#
http://treasuredtimesrubberstampschallenges.blogspot.com/2014/12/challenge-31.html
http://artbymiranchallenge.blogspot.ca/2014/12/challenge-21-anything-goes.html
http://creativefingerschallengeblog.blogspot.co.uk/2014/12/challenge-61-winners-59.html
http://thatscraftychallenges.blogspot.co.uk/2014/12/anything-goes-challenge.html

петък, 19 декември 2014 г.

Юбилей

Този месец специално за мен беше пълен с поръчки за юбилеи. За това в тази публикация ще ви покажа две от тях - това са два плика за парички, които са много близки като визия, но такова беше изискването на поръчителките. Освен това ми казаха да са в бели, светли тонове. С тези поръчки съвсем точно се вписвам в темата на "Хартиени вълшебства" и им честитя техния юбилей :), като успявам да хвана последния влак и да се включа при тях. Ето какво се получи - първият плик изглеждаше така ( като вътре си имаше символична картичка, където все пак да напишат пожеланието си и да поставят банкнотата



а така изглеждаше втория:

За сега това от мен
Пожелавам ви един прекрасен ден и стискайте палци на сина ми ( втори клас ), на който днес предстой първият му баскетболен мач - турнир пред публика! Дано се чувства спокоен и да играе с удоволствие!

Ще покажа творбите си тук:

вторник, 16 декември 2014 г.

Синьо и бяло / Blue and White

Това е темата на новото предизвикателство в Just Inspirational Challenges. Изображението, което използвах е на  Stitchy Bear Stamps, те са спонсорите ни тази седмица, и се казва  Candy Cane Wishes and Gingerbread Hugs. Това е един сет от три дигитални печата, който аз лично много харесах. 
Тази картичка я направих за госпожата на малкият ни син в училище. Надявам се да и хареса. :)



Ще я покажа тук:
http://www.craftysentiments.blogspot.com/2014/12/winter-challenge.html
http://diecuttindivas.blogspot.com/2014/12/ch-196-christmas-carol-inspired.html
http://craftyribbonschallenge.blogspot.com/2014/12/109-penguin-pals.html
http://www.drsdesignsblog.blogspot.co.uk/2014/12/challenge-153-inspired-by-color.html

петък, 5 декември 2014 г.

Играта на Ани

Привет на всички!

Днес ще ви покажа две картички, които направих по идея от играта на Ани Make a Card. По условията на тази игра всеки изпраща материали за картичка на участника преди него и след него, и съответно получава от тях и следва да направи две картички с материалите, които е получил. Пакетчетата, които получих бяха от Еlena Hadzhidieva и Maria Gancheva.  Направих двете картички на едни дъх. И двете са в романтичен стил с новия ми шаблон на Айфеловата кула, който ужасно много харесвам, но са в коренно различно цветово решение. Ето вижте ги сами:
Тази е с материалите от Ели



А тази от Мари

За сега чао от мен и спокойна вечер
Стефи

  Играта на Ани  във Фейсбук

сряда, 3 декември 2014 г.

Картичка в нестандартни коледни цветове

Привет! 
Остава по-малко от  месец до Коледа!!!  За мен тя е в бяло и синьо, зелено и червено, но... този път темата ни в Scrapper's Delights Challenge e  Non Traditional Christmas Colors   / Нетрадиционни коледни цветове. Аз използвах  Xmas Honey -1   - това е един от любимите ми печати напоследък. А ето и картичката ми за ваше вдъхновение:



Между другото в момента има доста голямо коледно намаление на доста печати, от което може да се възползвате в магазина: